以文本方式查看主题

-  泉州交易平台  (https://bbs.eoof.net:443/index.asp)
--  泉州生活  (https://bbs.eoof.net:443/list.asp?boardid=4)
----  哪位能帮忙翻译一下  (https://bbs.eoof.net:443/dispbbs.asp?boardid=4&id=124314)

--  作者:庆典
--  发布时间:2007/10/20 16:46:00
--  哪位能帮忙翻译一下

It has been 2 years since Richard bought me a "Red Bible" ,and it is a shame that I have prepared so long for the test next week
     which ought to be accomplished at least half a year before, mainly, because of my laziness. Even today, which is only 7 days far from the test date, I kept enjoying warm in my bed till 10 o\'clock, which is at least 3 hours delay for my plan last night. Unbelievably, it happened every day similarily after the very time that I finished the computer based test. Damn!!! That is frenetic!! Ironically, I even have no time to blame myself. All right. I hope that I will complete the test next week successfully, and wish every one who will take it simultaneously a good result.

谢谢(人工翻译)

--  发布时间:2007/10/20 16:58:00
--  
Which one ? Thanks .
--  作者:阿扁
--  发布时间:2007/10/20 17:48:00
--  
Which one
--  作者:chehom
--  发布时间:2007/10/20 18:38:00
--  

此文作者英语功底不错,或者说他就是外国人

呵呵

--  作者:syy772
--  发布时间:2007/10/20 19:30:00
--  

上面说的是“哪一个,谢谢”

--  作者:falling
--  发布时间:2007/10/20 20:17:00
--  

里查德给我买了一本“红色圣经”。

下周要考试了,这本来应该一年前就要考过的,而我却准备了这么长的时间,为此我感到很惭愧,主要是我太懒了。即使今天,距离考试时间还有7天,我却还在床上偷懒,直到10点整,本来昨晚已打算做的事情,现在已超过了3个小时。

无法相信的是在考完计算机基础考试之后,类似之事天天发生。真该死!快要发疯了。讽刺的是我甚至没有时间责备自己。好吧,我希望我还有每一个和一起考试的都能顺利通过考试!

--  发布时间:2007/10/20 20:35:00
--  
以下是引用chehom在2007-10-20 18:38:00的发言:

此文作者英语功底不错,或者说他就是外国人

呵呵

--  发布时间:2007/10/20 20:37:00
--  
以下是引用falling在2007-10-20 20:17:00的发言:

下周要考试了,这本来应该一年前就要考过的,而我却准备了这么长的时间,为此我感到很惭愧,主要是我太懒了。即使今天,距离考试时间还有7天,我却还在床上偷懒,直到10点整,本来昨晚已打算做的事情,现在已超过了3个小时。

无法相信的是在考完计算机基础考试之后,类似之事天天发生。真该死!快要发疯了。讽刺的是我甚至没有时间责备自己。好吧,我希望我还有每一个和一起考试的都能顺利通过考试!

还可以。谢谢

--  发布时间:2007/10/20 20:38:00
--  
以下是引用庆典在2007-10-20 20:37:00的发言:

还可以。谢谢

--  发布时间:2007/10/20 20:40:00
--  
以下是引用falling在2007-10-20 20:17:00的发言:

不错。谢谢

--  发布时间:2007/10/20 20:41:00
--  
以下是引用falling在2007-10-20 20:38:00的发言:

你应该也是一位大学生吧?或者大学已毕业?

--  作者:沙漠的太阳
--  发布时间:2007/10/20 21:26:00
--  

--  作者:不爽
--  发布时间:2007/10/20 22:26:00
--  

楼上翻译的好,大体意思就是那样,这好像是日记还是私人信件

--  发布时间:2007/10/21 0:33:00
--  
以下是引用庆典在2007-10-20 20:41:00的发言:

你应该也是一位大学生吧?或者大学已毕业?

试问,只有大学生才有资格懂吗?或者说懂的人一定就是大学生吗?

--  发布时间:2007/10/21 9:07:00
--  
以下是引用afeng在2007-10-21 1:04:00的发言:

才女.................

不敢当``